→ כל העבודות

לגדול בדרך המלך

יש רגע שאני אוהבת במיוחד בתהליך המיתוג: הרגע לפני ששיחת האפיון מתחילה.

אני מצוידת בדף לבן (שתכף יתמלא עד אפס מקום), המון סקרנות ונכונות להקשיב וללמוד. אני עוד לא יודעת איך ייראה העיצוב הסופי, וזה בדיוק המקום שבו מתחיל המעבר מרעיון לשפה ויזואלית.

כך היה גם בתהליך המיתוג של הקורס 'לגדול בדרך המלך', של הרב משה מאירי מצפת. מתוך הניסיון שצבר בעבודתו כיועץ חינוכי ותיק בישיבה, הוא בנה קורס פרקטי ומעמיק להורים למתבגרים.

בתהליך העבודה דייקנו את המהות, שאותה נרצה לשדר: לא כללים נוקשים מדי, אלא סדר וגבולות שיוצרים בהירות ורוגע. לא הורות מְרַצָּה, אלא כזו שמובילה וקובעת את הטון. לא כתר או פרח, כן עלייה והתקדמות משותפת.

לבסוף, הגישה החינוכית קיבלה קו, צבע וצורה משלה: עם לוגו טיפוגרפי שבנוי מקווים ישרים וריבועיים, ועיבוד ידני עדין שמרכך את הצורה. המילה 'לגדול' נבנתה בזיקה לצורניות של מדרגות, עלייה והתפתחות. גם הצבעוניות נבחרה בהתאם: גוונים טבעיים ואורגניים, עם נוכחות ועומק, שמתאימים לקהל גברי ונשי גם יחד.

לגדול בדרך המלךלגדול בדרך המלך
לגדול בדרך המלךלגדול בדרך המלךלגדול בדרך המלך
לגדול בדרך המלךלגדול בדרך המלך
לגדול בדרך המלךלגדול בדרך המלךלגדול בדרך המלך
כבר מהרגע הראשון של פגישת האפיון, הרגשנו שהגענו למקום הנכון. מצד אחד רמה גבוהה ביותר, ומצד שני קשב יוצא דופן למי שאנחנו, לערכים שלנו ולמה שחשוב לנו לבטא. הפגישה הייתה כל כך מדויקת ומקצועית, שהיא פשוט עזרה לנו להוציא מעצמנו את מה שלא ידענו להגיד במילים. התהליך כולו היה מצוין - העמידה בזמנים, הזמינות והנכונות לדייק ולשנות... עד שהיינו שלמים עם התוצאה. מחוברים מאוד לתוצאה וממליצים עלייך מכל הלב!
הרב משה מאירי